Het DataByte-team is ook in 2019 weer van de partij tijdens de KMC

Het DataByte-team is ook in 2019 weer van de partij tijdens de KMC

Op zaterdag 25 mei is het weer zover! Dan rijden we met ons DataByte-team, in een nieuw ontworpen tenue, mee met de Koos Moerenhout Classic! De Koos Moerenhout Classic (KMC) is dé toertocht van Zuidwest-Brabant.

Het DataByte-team bestaat dit jaar uit oud-prof wielrenner Gert Jakobs, zo'n 50 klanten en diverse collega's. Ieder jaar kijken wij uit naar dit mooie evenement. Benieuwd naar onze deelname tijdens voorgaande jaren? Lees hier meer over het DataByte-team tijdens de KMC 2017 en de KMC 2018. 

Gert Jakobs

Gert Jakobs 1Oud-prof wielrenner Gert Jakobs zal ons dit jaar vergezellen. Hij nam vijf keer deel aan de Tour de France met de PDM-ploeg. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen! Zijn carrière en zijn leven kenden vele diepte- en hoogtepunten. Hier vertelt Gert met veel passie en humor over, zo is hij o.a. vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Dat belooft, naast een sportieve dag, ook een hele een interessante dag te worden!

Dit jaar rijden we in drie verschillende snelheidsgroepen (28, 30 en 32 km/u) waarvan Gert er één zal begeleiden.

 

Programma 25 mei

08:00 – 08.15: Ontvangst 
08:15 – 08:45: 

Welkomstwoord door directeur Peter Bijker en oud-prof Gert Jakobs

08:45- 09:30:  Fotomoment
09:30: Start route vanuit DataByte
Rond 14:00:

Aankomst bij DataByte – Hapje en drankje in café Het Groene Hart

 

Kick-off bijeenkomst op 9 mei met Gert Jakobs

Op donderdagavond 9 mei organiseren we een gezellige kick-off waarbij de fietsers de andere deelnemers en Gert Jakobs alvast kunnen ontmoeten. Gert vertelt tijdens deze avond over zijn tijd als prof en de periode die daarop volgde. Met alle hoogte- en dieptepunten van dien. Ook krijgen de deelnemers tijdens deze avond hun tenue uitgereikt. 

Ook met ons mee fietsen tijdens de KMC? Neem contact op met je vaste accountmanager! 

Vind je dit bericht interessant?