DataByte collega's spelen hoofdrol in nieuwe bedrijfsvideo

DataByte collega's spelen hoofdrol in nieuwe bedrijfsvideo

DataByte vernieuwde twee jaar geleden het gehele interieur op de locatie in Steenbergen om klanten ook in de toekomst op de best mogelijke manier te blijven bedienen. Begin 2017 konden medewerkers gebruik gaan maken van het volledig vernieuwde interieur met concentratieruimtes, bruin café Het Groene Hart en kantoortuin die ruimte biedt aan onze ruim 90 medewerkers.


DataByte-gevoel

Het idee van een bedrijfsvideo stond al een tijdje op de planning maar we wilden eerst nog de puntjes op i zetten in het interieur. De afgelopen maanden zijn er nog mooie visuals geplaatst op een aantal muren waardoor ons kantoor steeds meer het DataByte-gevoel ging uitstralen.


Collega’s in de hoofdrol

Begin november was het zover; we konden gaan filmen. Alle medewerkers kregen de gelegenheid een rol te spelen in de bedrijfsvideo. Het idee achter de video is dat u als bezoeker door het kantoor heenloopt en daarmee een goede indruk krijgt van ons bedrijf en onze mensen. Om dit effect te bereiken moest zoveel mogelijk in één take worden opgenomen. Dat bleek nogal een uitdaging...zodra er ergens op de route iets niet helemaal goed ging, moest de hele take opnieuw!


Het eindresultaat mag er wezen

DvNMarketingmedewerker Daniëlle van Neerbos coördineerde de opnamedag samen met Cooler Media, die de bedrijfsvideo produceerden: “Ik heb nogal wat tijd en energie moeten vragen van mijn collega’s die dag, maar ik heb ze beloofd dat ze dat zouden vergeten zodra ze het eindresultaat zagen. Ik ben er zelf ontzettend trots op en vind het leuk dat ik het bedrijf, waarvoor ik met zoveel plezier werk, op deze manier ook aan de buitenwereld kan laten zien!”

Bekijk onze bedrijfsvideo en neem een kijkje bij ons binnen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om het interieur in levende lijve te komen bekijken.Vind je dit bericht interessant?