DataByte Jaarmagazine 2017

DataByte Jaarmagazine 2017

Elk jaar maken wij een jaarverslag om onze klanten en andere geïnteresseerden te tonen hoe onze organisatie werkt, waar we trots op zijn en waar we van hebben geleerd. Bij ons geen stoffig verslag met alleen maar cijfertjes, maar een magazine met mooie achtergrondverhalen, nieuwe ontwikkelingen in de markt en persoonlijke verhalen van onze collega’s.

30-jarig jubileum en andere trots- en leermomenten
In het jaarmagazine blikken we terug op een prachtig jaar vol trots- en leermomenten. Alle facetten van DataByte komen aan bod. Van innoverende verhalen van onze Servicedesk en Software-afdeling, tot aan onze interne ontwikkelingen zoals het aangepaste werving- en selectieproces en de ontwikkeling van onze collega’s.

2017 was voor ons een bijzonder jaar: we vierden ons 30-jarig jubileum! Dit is al een prestatie an sich, maar zeker in de jonge ICT-markt. Oprichter John Heijnen vertelt in het jaarmagazine waarom hij op 17-jarige leeftijd ervoor heeft gekozen om DataByte op te richten, waar hij tegenaan is gelopen in 30 jaar tijd en waar hij nog naar toe werkt.

Wifi-engineer of the year 2017, Jeffrey Otte, licht de nieuwste ontwikkelingen op wifi-gebied toe. Wist u bijvoorbeeld dat er ook al zoiets als ‘lifi’ bestaat? Wifi via de lichtpunten in het plafond waardoor je geen ontsierende accespoints meer hoeft te plaatsen?

Steeds meer ICT-consultancy
We zijn het afgelopen jaar weer hard gegroeid, maar hoe hard wij ook groeien, we blijven altijd dicht bij onze klanten staan. We ontwikkelen ons steeds meer naar een ICT consultancy organisatie en doen dus niet meer waar we 30 jaar geleden mee zijn begonnen. Ons DNA is echter niet veranderd. Wij willen nog altijd uw verwachtingen overtreffen en dat zal ook zo blijven. Dankzij onze klanten hebben we ons 30-jarig jubileum kunnen vieren, bedankt daarvoor!

 

Download hier het jaarmagazine (of ontvang het per post)

  • Preview jaarverslag.jpg
    Preview
  • Preview jaarverslag2.jpg
  • Preview jaarverslag3.jpg
  • Preview jaarverslag4.jpg
Vind je dit bericht interessant?