Lunch & Learn over Security en Wifi

Lunch & Learn over Security en Wifi

Na het succes van de kennissessie over Storage begin november, gingen we door met het delen van onze kennis op ICT-gebied. Op donderdag 30 november vond op onze locatie in Berkel en Rodenrijs een interactieve Lunch & Learn plaats over de onderwerpen Security en Wifi.

Voldoet u al aan de regels van de nieuwe privacywet?
Vanaf mei 2018 is de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Het eerste deel van onze kennissessie werd dan ook besteed aan internetbeveiliging en de vraagstukken die dit onderwerp oplevert. Hoe lang kunt u zonder uw bedrijfsgegevens en hoe zorgt u ervoor dat uw klantgegevens goed beveiligd zijn? Deze en andere vragen werden persoonlijk besproken en er werd gezocht naar de best passende oplossing.

Werken zonder wifi is niet meer denkbaar

Na de presentatie van SonicWall was het tijd voor een heerlijke lunch om de opgedane kennis van de afgelopen twee uur even te laten bezinken. Nadat iedereen een hapje en een drankje heeft kunnen nuttigen, ging de sessie verder met het onderwerp ‘Wi-Fi’ gepresenteerd door onze partner Aerohive.

Werken zonder wifi is inmiddels niet meer denkbaar. Maar heeft u al eens goed nagedacht over hoe u wifi aanbiedt aan uw medewerkers en of dat eigenlijk wel veilig is? Tijdens de sessie werd het zorgvuldig inrichten van een Wi-Fi-netwerk als onderwerp uitgebreid behandeld. 

 

Benieuwd hoe goed uw eigen ICT-omgeving beveiligd is?

Vraag nu een Security Check aan!

Vind je dit bericht interessant?