Managed Antivirus by DataByte: Nu ook voor Mac!

Managed Antivirus by DataByte: Nu ook voor Mac!

Wellicht bent u al bekend met Managed Antivirus voor Windows, maar wacht u al enige tijd op de versie die ook geschikt is voor uw Mac-werkplek? Goed nieuws! Vanaf heden is deze beschikbaar!

Wat is Managed Antivirus by DataByte?

Dit antivirusprogramma, welke geïntegreerd is met ons Remote Monitoring & Management (Hartbewaking) system, helpt met het beschermen van uw servers en/of werkstations tegen zowel bekende als opkomende malware.

De antivirus functie blijft niet alleen up-to-date met de nieuwste bedreigingen door middel van de traditionele “signature-based” bescherming, maar beschermt ook tegen nieuwe virussen met behulp van geavanceerde “heuristic checks” en “behavioral scanning”. Met het dagelijks ontstaan van nieuwe dreigingen, is een proactieve methode steeds belangrijker. Door middel van onze solide malwarebescherming kunt u uw organisatie beschermen. 

Blijf veilig tegen bekende en opkomende malware door middel van deze technieken

  • Uitgebreid “signature-based” scannen: gebruik traditionele, op handtekening gebaseerde bedreigingsdetectie om bekende bedreigingen te blokkeren.
  • Heuristic checks: bescherm tegen voorheen onbekende bedreigingen met behulp van heuristische controles, die nieuwe, niet-herkende virussen detecteren in een sandboxomgeving afgezonderd van de systemen van uw organisatie.
  • “Active protection” en “behavioral scanning”: sluit zelfs de meest geavanceerde malware af via continue real-time monitoring die programma's detecteert die acties uitvoeren die vaak worden geassocieerd met malware-exploits.

Minimale impact op de performace

  • Uitzonderlijke prestaties: zeer lichte scans om de belasting van uw systeem te verminderen.
  • Zeer hoge nauwkeurigheid: vermindert het aantal “false-positives” met zeer nauwkeurige scans.
  • Planning: Plan diepe scans voor handige tijden, zodat u en uw medewerkers niet verstoord worden tijdens belangrijke productieve uren.

 

Heeft u een Mac-werkplek welke nog niet voorzien is van een antivirus programma? Neem dan contact met uw vaste contactpersoon binnen DataByte. Hij kent uw situatie het beste en kan goed inschatten wat dit voor uw organisatie betekent. 

Nog geen klant bij DataByte en wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande button. 

 

 Vragen? Wij adviseren u graag!

Vind je dit bericht interessant?