Storage-kennissessie geeft duidelijkheid voor de toekomst

Storage-kennissessie geeft duidelijkheid voor de toekomst

In 2019 veranderen de storagemogelijkheden van Dell. Wat betekent dit voor uw bedrijf? Welke investeringen zijn wél verstandig en welke niet? Deze en andere vragen werden beantwoord tijdens de Dell EMC EqualLogic FastForward op 2 november.

 

De deelnemers van deze kennissessie werden met koffie en gebak ontvangen in het eigen bruine café van DataByte, genaamd ’t Groene Hart. Een prima start voor de kennissessie die DataByte in samenwerking met Dell organiseerde.


Drie deskundigen van Dell gaven uitleg over hun nieuwe Storage Architecture. Door de kleine groep deelnemers was er ruimte om persoonlijke vraagstukken voor te leggen aan de deskundigen van DataByte en Dell. Zo kregen de deelnemers concrete adviezen over hoe zij verstandige strategische keuzes kunnen maken op het gebied van storage. De bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijke lunch, waarna iedereen met nieuwe inzichten weer aan de slag ging.

 

Meld u ook aan voor onze Lunch & Learns
In november organiseert DataByte onderstaande kennissessies, u kunt zich hier kosteloos voor aanmelden. Klik op de link voor meer informatie over de betreffende Lunch & Learn.


Lunch & Learn Wifi 16 november >>
Lunch & Learn Storage 26 november >>
Lunch & Learn Security 3 november >>

Vind je dit bericht interessant?