Van showroom naar kantoor: Gaby van Ingen is 15 jaar in dienst!

Van showroom naar kantoor: Gaby van Ingen is 15 jaar in dienst!

Gaby werkt inmiddels 15 jaar bij DataByte en dat is niet ongemerkt voorbij gedaan. Ooit begon hij in de showroom en nu werkt hij op het kantoor in Steenbergen. Gaby blijft zichzelf ontwikkelen en werkt door totdat de klant tevreden is. In dit artikel blikken we terug en vragen we Gaby hoe hij deze 15 jaar heeft ervaren.

 

‘Graag Gedaan’ Service

5 jaar geleden werkte Gaby nog in de DataByte computerwinkel. 15 jaar geleden begon hij als verkoper, maar al snel gaf hij dagelijks leiding aan het verkoopteam. Een van zijn uitdagingen was om klanten een nog betere dienstverlening te bieden, wat hij succesvol voor elkaar kreeg dankzij de ‘Graag Gedaan’ service: Een service voor consumenten met o.a. back-up en antivirusprogramma’s voor hun computer, een gereduceerd uurtarief voor eventuele reparaties en regelmatige workshops over de nieuwste ontwikkelingen.

 

Van showroom naar kantoor

In 2014 startte de samenwerking met Informatique en richtte DataByte zich op de zakelijke markt. Zo maakte Gaby de overstap naar kantoor. Hij begon als binnendienst medewerker en maakte offertes op voor klanten, later kwam daar ook een stukje inkoop bij. De volgende stap voor Gaby was het uitwerken en perfectioneren van contracten en het contractenbeheer.

 

Druk baasjeCamiel.jpg

Gaby ontwikkelt zich steeds verder. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het volledig contractenbeheer en het digitaliseren ervan. Maar collega’s zoeken hem ook op voor sales gerelateerde vragen, levertijden, projecten en offertes. Collega’s omschrijven Gaby als behulpzaam, gedreven en leergierig. Gaby is een druk baasje en soms zo druk, dat hij zijn hondje niet alleen thuis wil laten. En dus gaat zij gewoon mee naar kantoor.

 

Waarom Gaby al 15 jaar bij DataByte werkt?

“Bij DataByte krijg ik de mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. Dat lees je ook hierboven - ik heb alle facetten van het bedrijf meegemaakt. Maar als je ergens al 15 jaar werkt dan gaat het niet zonder slag of stoot. Soms zit het ook even tegen. Kenmerkend voor ons is dat we dan allemaal onze schouders eronder zetten en doorgaan. Je moet het immers met z’n allen doen. Dat gaat gepaard met positieve feedback en kritische verbeterpunten, daardoor worden we allemaal sterker en dan groeit het bedrijf ook mee. Ik ben niet iemand die graag op de voorgrond treed, maar mijn doel is altijd om zaken steeds beter te maken. Daar ligt mijn kracht." aldus Gaby.

En op die kracht hopen we nog jaren te kunnen bouwen. Met zijn 15 jaar bij DataByte heeft hij alles meegemaakt, van een succesvolle showroom tot de recessie en de overstap naar de zakelijke markt. Gaby bewijst dat door jezelf te blijven ontwikkelen, je constant nieuwe uitdagingen aan kan.

Gaby - van harte gefeliciteerd met jouw jubileum! 

 Portret_Gaby.jpg

Vind je dit bericht interessant?