Wees cybercriminelen te slim af! Bezoek onze seminars

Wees cybercriminelen te slim af! Bezoek onze seminars

We gebruiken allemaal high-tech ICT om onze bedrijven te runnen. We bewaren data in de Cloud, gebruiken iPhones en werken via wifi. Onze hele maatschappij is in een paar decennia volledig afhankelijk geworden van data. En onze bedrijven ook. De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen zo hard gegaan, dat het overzicht vaak weg is. Wat zijn de mogelijkheden anno 2019? De bedreigingen? En hoe sta ik er voor als er een keer grote crash plaats vindt?

Wat mag wel, wat mag niet? En wat is op het randje?
Hoe pak ik het aan?
Hoe werkt het echt in de praktijk?
Veilig communiceren is een uitdaging!

Al die vragen, en nog veel meer, komen aan de orde in de twee seminars die we voor onze klanten organiseren samen met onze partners. De seminars zijn interessant voor iedereen die werkt met klantgegevens en alle vormen van communicatie daaromheen.

 

Als gfoto Joost kleinastspreker hebben we voor beide seminars Cyber Threat Intelligence specialist Joost van Hest van EclecticIQ uitgenodigd. Hij laat ons zien wat er echt allemaal op internet, en ver daarbuiten, gebeurt en wat er allemaal tegen gedaan wordt. Schrikwekkend en geruststellend tegelijk. Een uniek kijkje in een bijzondere keuken! Vanuit de praktijk weten deze specialisten de antwoorden op al deze vragen. Voor grote én kleine bedrijven, van A t/m Z. Dit seminar is noodzakelijk voor iedereen die werkt met klantgegevens en alle vormen van communicatie daaromheen. Tijdens dit seminar krijgt u de gelegenheid om die vragen te stellen waar u graag antwoord op heeft. Er is alle ruimte voor uw input. Mail ons uw vragen gerust vooraf!

 

Dinsdag 21 mei 2019 - Seminar Veilig digitaal ondernemen
Presentaties door: Joost van Hest, Blue Legal, Ricoh en DataByte
Locatie: Princeville Hotel Breda
Tijdstip: 14.00 - 17.00 uur

Advocaat en partner bij Blue Legal, mr. Jan gerrit Kroon vertelt over wetgeving: de zin en onzin met praktijkvoorbeelden en een eenvoudige quickscan. Hierna adviseert Business consultant en verandermanager bij Ricoh, Alex Hoosemans, hoe u veilig en persoonlijk met uw klanten kunt communiceren en tegelijkertijd intern slimmer en efficiënter om kunt gaan met informatie.

Afsluitend behandelt Peter Bijker, directeur business development bij DataByte, de recente ontwikkelingen op het gebied van IT-beveiliging. Hij neemt u mee in de risico’s die u vandaag de dag loopt als organisatie. Maar nog belangrijker, hij zal adviezen geven over welke maatregelen u kunt treffen om uw bedrijfskritische informatie beveiligd te houden. 

 

Donderdag 6 juni - Seminar Cybercrime & Security i.s.m. Vermetten accountants
Presentaties door: Joost van Hest en DataByte
Tijdstip: 16.30 - 19.30 uur

Dagelijks worden gevoelige gegevens verwerkt door bedrijven en overheden. Ook in uw organisatie. Door slimme hacks en onzorgvuldigheden kan uw gevoelige informatie in handen komen van cybercriminelen. Hoe kunt u dat voorkomen en wat moet u doen als het in uw bedrijf dan toch gebeurt?

Aan de hand van werkelijk gebeurde voorbeelden nemen Cyber Threat Intelligence specialist Joost van Hest en Martijn Brinkman & Peter Bijker van DataByte u mee in de gevaren en risico's van cybercriminaliteit. Maar nog belangrijker, zij zullen adviezen geven over welke maatregelen u kunt treffen om uw bedrijfskritische informatie beveiligd te houden. Dit doen zij door u praktische handreikingen te presenteren en aan de hand van een aantal recente business cases.

Joost vertelt u over de wereld van Cyber Threat Intelligence (CTI). Hij laat zien hoe Cyber Threat Intelligence het ecosysteem voor beveiliging van bedrijven en overheden kan verbeteren. Want vergeet niet: Intelligence is niet hetzelfde als bewijs.

Na de bijeenkomst weet u hoe de wereld van cybercrime zich ontwikkelt en hoe relevant, onschuldig lijkende, gegevens zijn voor de 'bad guys'. Een combinatie van de juiste technologie en de juiste kennis kan u beschermen en zelfs een voorsprong geven! Tijdens dit event krijgt u hiervoor direct ook een aantal praktische tips.

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, de events hebben plaatsgevonden.

Heeft u interesse in het onderwerp cybercrime & security?

Bekijk dan hier ons Security Digizine

 

Vind je dit bericht interessant?