Trouwe klanten

Trouwe klanten

Video: Wifi, zo vanzelfsprekend als water uit de kraan

Video: De moderne University College Roosevelt (UCR) in Middelburg liep tegen een niet goed functionerend wifinetwerk aan.

De Smartwares Group is met verbeterde ICT klaar voor de toekomst

Smartwares Group groeit. De ICT-omgeving is nu volledig op orde. Bij de Smartwares Group zijn ze klaar voor nog meer groei.

VoIP van DataByte kan de groei van Van der Weij Assurantiën wel aan

Voor de medewerkers van Van der Weij Assurantiën werkt VoIP van DataByte wel in tegenstelling tot hun vorige KPN-oplossing.

Wifi helpt deelnemers bij het Leger des Heils op weg naar herstel

Bij het Leger des Heils is een goede, draadloze internetverbinding nodig voor deelnemers om hun leven weer op de rit te krijgen.

Iedere leerling bij OMO Helmond regisseur van eigen ontwikkeling

De OMO Scholengroep Helmond werkt met het digitaal portfolio van Volution. Zo'n persoonlijk portfolio helpt leerlingen bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst.

Nieuwe telefonie-omgeving bij Kees de Mooij verbetert zichtbaar de communicatie

Dankzij Hosted IP-telefonie (HIP) van DataByte verloopt de communicatie voor de klanten én de medewerkers van Kees de Mooij fiets en fitness in goede banen. Fietsspecialist Kees de Mooij legt uit hoe.

Grip-werkwijze zorgt voor meer structuur

DataByte heeft bij Tummers Machinegroep B.V. de grip-werkwijze ingevoerd. Dit bleek een schot in de roos, want het zorgde voor meer structuur en rust bij de organisatie uit Hoogerheide.

Video: Oplossingsgerichter werken dankzij stabiele ICT-omgeving

VBE Group in Barendrecht is een vervoersbedrijf wat gespecialiseerd is in luchtvracht, zeevracht, landvracht, opslag en logistiek. Door een explosieve groei in de laatste tien jaar was VBE Group op zoek naar een ICT-platform dat overal gelijk is, ook bij de buitenlandse kantoren.

Actief op zoek naar de beste oplossing

DataByte heeft voor Plospan een servermigratie uitgevoerd, waardoor Plospan nu efficiënter werkt. DataByte staat Plospan bij in het kiezen van de juiste oplossingen, waardoor ICT kosten bespaart en de dienstverlening van Plospan verbeterd.

’t Ravelijn succesvol met Volution

't Ravelijn is succesvol met het digitale onderwijsplatform Volution, een label van DataByte. Bekijk de video om het succes van 't Ravelijn mee te maken.