Trouwe klanten

Trouwe klanten

Video Promic: een stabiele werkomgeving zonder zorgen

“Wij moeten de techniek uitdagen, de techniek niet ons. Promic had veel last van downtime, wat zorgde voor onzekerheid bij medewerkers. Het systeem gaf hen het gevoel dat het hen beperkte in hun werk, in plaats van dat het hen hielp”.

Davanti: Aangescherpte beveiliging van onze digitale omgeving zorgt voor meer tevreden klanten

Naar aanleiding van de AVG trof Davanti passende beveiligingsmaatregelen. De specialist in magazijnlogistiek is nu prima beschermd tegen bedreigingen van buitenaf die persoonsgegevens kunnen lekken of de continuïteit van bedrijfsprocessen kunnen verstoren.

Bluekens over DataByte: hard samenwerken, elkaar leren kennen en loyaal blijven

Bluekens Truck en Bus B.V. pakte acht jaar geleden de ICT-omgeving drastisch aan. Dankzij het loyale partnership met DataByte werken de Bluekens-medewerkers makkelijker, efficiënter en veiliger.

Studievoortgang dagelijks in beeld met Studievoortgangsmeter

De studievoortgang en persoonlijke ontwikkeling van leerlingen was onvoldoende inzichtelijk bij Het Markiezaat College. Daar kwam meteen verandering in toen DataByte de 'Studievoortgangsmeter' ontwikkelde.

Smit & de Wolf: Meer zekerheid dankzij een second opinion genaamd ‘IT security check’

Accountants- en belastingadvieskantoor Smit & de Wolf wilde een ‘quick scan’ naar ICT-beveiligingsrisico’s. DataByte voerde een security check uit en constateerde hetzelfde. Een prima second opinion die zekerheid geeft!

Video: Wifi, zo vanzelfsprekend als water uit de kraan

Video: De moderne University College Roosevelt (UCR) in Middelburg liep tegen een niet goed functionerend wifinetwerk aan.

De Smartwares Group is met verbeterde ICT klaar voor de toekomst

Smartwares Group groeit. De ICT-omgeving is nu volledig op orde. Bij de Smartwares Group zijn ze klaar voor nog meer groei.

VoIP van DataByte kan de groei van Van der Weij Assurantiën wel aan

Voor de medewerkers van Van der Weij Assurantiën werkt VoIP van DataByte wel in tegenstelling tot hun vorige KPN-oplossing.

Wifi helpt deelnemers bij het Leger des Heils op weg naar herstel

Bij het Leger des Heils is een goede, draadloze internetverbinding nodig voor deelnemers om hun leven weer op de rit te krijgen.

Iedere leerling bij OMO Helmond regisseur van eigen ontwikkeling

De OMO Scholengroep Helmond werkt met het digitaal portfolio van Volution. Zo'n persoonlijk portfolio helpt leerlingen bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst.